06 Jun 2023 
Център за помощ » Най-често задавани въпроси » Защо при изпращане на снимка тя се отхвърля веднага и ми се отказва да бъде прикачена в профила ми?
 Защо при изпращане на снимка тя се отхвърля веднага и ми се отказва да бъде прикачена в профила ми?
Решение


При качване на снимки, за да предотвратим създаването на фалшиви профили с чужди снимки откраднати от интернет използваме атоматична проверка на тези снимки.
Ако автоматичната проверка реши, че по зададените критерии, тя не отгоавяря на изискванията ще получите подобно съобщение:

"Снимка vzeh_ia_ot_edin_sait.jpg няма да бъде добавена към вашите снимки, тъй като най-вероятно е свалена от интернет и тя не е ваша.
Напълно възможно е все пак тази снимка да е ваша, тъй като може да сте я свалили от някой ваш Online албум, но за да сме сигурни, че няма да има злоупотреби с чужди снимки, тя няма да бъде приета. Ако и вашият случай е такъв не ни пишете, за да ни доказвате, а просто изпратете друга снимка.
Моля изпратете друга снимка, която е ваша, отговаря на изискванията и не е свалена от интернет."

Ние знаем, че системата не е перфектна и допуска грешки в около 10% от случаите при неодобрените снимки и само 1% при одобрените снимки, което като потребител ви гарантира с достоверност 99%, че снимките, които разглеждате са действителни.
Тъй като основната ни цел е да гарантираме реални снимки на всички потребители, за да постигнем този резултат трябва да се примерим с неудобството, което изпитват потребителите, чиито снимки попадат в тези 10% на отхвърлени и реални снимки, но въпреки това дори и с тях системата е свършила работата си защото тези снимки също са били качени в друг интернет сайт преди да бъдат качени в Sladur.com, а системата няма как да разбере вие ли сте ги свалили от собственият си фотоалбум или някой друг.

В крайна сметка ако снимките са ваши то трябва да имате оригиналите им, които да качите при нас.

Не ни пишете да ви качваме или одобряваме снимки, тъй като автоматизираната система ще ги отхвърли, дори качени от администратор.

Защо го правим ли, целта ни не е да ви затрудним, а да ви защитим:
- от това някой да открадне вашите снимки, които сте качили в интернет и да се представя с тях
- от това да си пишете с някой и в последствие да разберете, че той е откраднал чужди снимки от интернет и ги представя за свои
Детайли на статията
Статия N: 17
Дата на създаване: 30 May 2009 02:49

 Този отговор ми беше полезен  Този отговор не ми беше полезен

 Назад
 Вход  
Потребителско име:
Парола:
Запомни ме:
 
 Търсене
 Опции на статията
Начало | Пишете ни! | Най-често задавани въпроси | Помощ стъпка по стъпка
език: