Невалиден Email или непотвърден Email адрес

Детайли на статията
URL: http://help.sladur.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=23
Статия N: 23
Дата на създаване: 02 Jul 2009 15:51

Отговор

За всяка регистрация изискваме валиден Email адрес, за да ограничим максимално създаването на фалшиви профили и профили създадени с цел злупотреба.

При първоначалната си регистрация ние сме изпратили Email съобщение до въведеният от вас ръчно Email адрес. Това Email съобщение съдържа уникален линк, на който е достатъчно да кликете, за да потвърдите валидността на Email адреса си.

Ако поради някаква причина смените Email адреса си в Sladur.com ние отново ви изпращаме Email съобщение, чрез което да потвърдите валидността му и че точно вие сте собственика на този Email адрес.

Ако не сте получили Email съобщението възможните причини са:
- въвели сте грешно Email адреса си и ние сме изпратили съобщението до друг Email, който не е ваш
- поради огромният брой Email съобщения, които изпращаме е възможно някои безплатни пощи, да са прехвърлили автоматично съобщението ви в някоя от папките: Spam, Trash, Bulk и др. проверете всички папки за Email от нас. Също проверете и настройките си дали не сте указали всички писма попаднали в тези папки да се изтриват автоматично
- блокирали сте получаването на писма от Email адресите на сайта: @sladur.com @sladur.bg
- и ще повторим въвели сте грешно email адреса си, защото колкото и да не ви се вярва в 99% от случаите това е проблема, а решението е да въведете отново Email-a адреса си върху този, който е въведен в полето и да натиснете бутона "Запиши"

За да смените Email-a си или да го въведете коректно ако сте го сгрешили кликнете на Настройки/Email:
http://www.sladur.com/email_settings.php

Изтрийте въведеният email в полето и на негово място въведете новият си Email, а за да запишете промяната кликнете на бутона "Запиши"